Creatief denken (Webinar, W, 20/04/2021)

Contactpersoon: team communicatie waregem
Emailadres: vormingscentrum-waregem@hivset.be

Wanneer? Dinsdag 20 april van 14u tot 16u
Waar? via webinar! Dit is het online les volgen waarbij de cursist thuis via de computer/laptop kan deelnemen aan de vorming. Hoe dit in zijn werk gaat, zal tijdig worden doorgegeven. Onze lesgevers hebben zich hierin terdege bijgeschoold en kunnen de deelnemers hierin professioneel ondersteunen.


Maximum aantal deelnemers: 15Doelgroep

Alle geïnteresseerden

Programma

Hoe kunnen we leren creatief te denken in onze job. Wat kan helpen om probleemoplossend te zijn en te voorkomen dat zaken kunnen mislopen of vastlopen. Met behulp van aan aantal oefeningen en uitwisselen van tools kan je je pro actief en probleemoplossend werken.

Deze vorming wordt online aangeboden.

Hoe werkt dat?
Na je inschrijving ontvang je van ons een link naar het online vormingslokaal. Daarnaast ontvang je enkele tips om je deelname prettig te laten verlopen. Indien je deelneemt via computer, hoef je niets te installeren. Als je klikt op de link via een mobiel toestel, dan zal het toestel vragen om Google Meet te mogen installeren. Daarna kan je luisteren naar de spreker, maar ook vragen stellen.

Wat heb je nodig?
Je kan de vorming volgen op een computer, tablet of smartphone met een stabiele internetverbinding. Indien je vragen wil stellen en zichtbaar wil zijn voor anderen, moet je toestel uitgerust zijn met een webcam of frontale camera en microfoon.

We bezorgen je vooraf ondersteunende informatie, zodat zelfs voor wie de eerste keer deelneemt aan een online vorming, alles relaxed verloopt.

Kostprijs

30€

Getuigschrift

Indien gewenst kan je na de sessies digitaal een aanwezigheidsattest ontvangen.

Betalingsmogelijkheden

We beschikken over een erkenning i.h.k.v. de KMO-portefeuille voor opleidingen. Gelieve dit te melden bij inschrijving.
Voor deze opleiding kan je enkel gebruik maken van de KMO-portefeuille indien je met meerdere collega's komt (het totale inschrijvingsbedrag moet meer dan 100 euro bedragen).
Raadpleeg onze voorwaarden onderaan deze pagina.

Betaald educatief verlof

Niet van toepassing

Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

 
Wij zijn erkend in het kader van opleidingscheques, betaald educatief verlof en de KMO-portefeuille. Klik hier voor meer informatie.
 
Interesse in vorming of begeleiding op maat van uw organisatie? Klik hier.