Opleiding_1928


Affectieve en effectieve communicatie (Turnhout, 20/04/2021)

Contactpersoon: team communicatie
Emailadres: vormingscentrum-communicatie@hivset.be

Deze vorming gaat door op 20/04/2021 van 09u tot 16u.
Adres: Herentalsstraat 70 2300 Turnhout

Begeleider: Nanja Huybrechts
"Ik hou enorm van teruggaan naar de eenvoud, naar de basis. Die basis vind ik in mijn lichaam. Daar zit de verbinding met het leven. In Biodanza, dat ik 13 jaar geleden ontdekt heb, maak ik op een hele fijne manier contact met mijn lichaam. Ik leer mezelf er door kennen in het contact met de ander. Sinds 7 jaar begeleid ik groepen Biodanza. Mijn lichaam vertelt me zoveel. Dus als ik ermee verbonden ben, kan ik duidelijker zijn naar de ander en voel ik mijn waarde.

Sinds een jaar, dankzij de opleiding Inspirerend coachen, is het luik van bewegen met woorden erbij gekomen. Die opleiding gaf mij zoveel heel eenvoudige tools waardoor ik me heel spontaan kan uitdrukken, ook de lastigere dingen. In mijn gezin van herkomst bleef zoveel onuitgesproken. En nu willen de dingen in mij dus gezegd worden. De dingen die mijn lichaam wéét en ervaart, komen naar buiten. Ik sta nu veel meer in verbinding met mezelf en de ander."

BELANGRIJK: Doe kleding aan waar je gemakkelijk in kan bewegen.


Maximum aantal deelnemers: 15Doelgroep

Je wilt sterk en duidelijk communiceren met je collega’s, je verantwoordelijke,....
Je hebt het gehad met je slachtofferpositie. Tijd voor actie.

Programma

Frustraties in onze omgang met de anderen. Het komt jammer genoeg in meer of mindere mate voor. Dat is heel logisch omdat we allemaal uniek zijn en dus andere dingen nodig hebben en ons anders uitdrukken. En toch verlangen we in dit gegeven om gehoord en gewaardeerd te worden, om verbinding en vreugde te ervaren.
Verlang je naar openheid? Dat de boeken open zijn tussen jou en de ander en dus beweging mogelijk is? Wil je graag ervaren dat je er met héél je ‘zijn’ mag zijn in je communiceren: je hoofd, je lijf én je hart?

Dan is deze communicatieworkshop je op het lijf geschreven.

Je gaat in deze workshop bewegen. Mét en zonder woorden. Bewegen om de angsten en hersenspinsels in je hoofd te verminderen. Om terug stroming te voelen IN je lichaam en je hart. Zo kan je écht aanwezig zijn in het hier-en-nu.
Je maakt contact met je lichaam. Je erkent wat er leeft.
Je oefent met woorden in het uiten van (de piepkleinste) frustraties. We reiken daarvoor een aantal tools aan die dit vergemakkelijken.
Daardoor maak je jezelf vrijer in je hoofd, in je hart én in je lichaam. Je bent écht aanwezig en je hebt meer energie om te leven. Je ervaart meer vreugde.

Kostprijs

90 euro

Getuigschrift

Je ontvangt na de vorming een attest van aanwezigheid.

Betalingsmogelijkheden

We hebben een erkenning voor KMO portefeuille.

Betaald educatief verlof

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaald educatief verlof.

Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

 
Wij zijn erkend in het kader van opleidingscheques, betaald educatief verlof en de KMO-portefeuille. Klik hier voor meer informatie.
 
Interesse in vorming of begeleiding op maat van uw organisatie? Klik hier.