Opleiding_996


Zorgethisch lab deSpiegeling

Contactpersoon: Ria Engelen
Emailadres: ria.engelen@hivset.be

Deze opleiding is een initiatief i.s.m. Hivset en AZ Turnhout

INLEEFSESSIES VOOR STUDENTEN EN PROFESSIONALS
----------------------------------------
Als zorgethisch lab organiseert deSpiegeling inleefsessies voor studenten uit zorgopleidingen en voor professionele zorgverleners. Dit voor heel Vlaanderen.

We bieden dagsessies aan van 9.00 u. tot 16.00 u. waarbij de voormiddag gericht is op het uitvoeren en ervaren van eenvoudige zorgen. In de namiddag worden die ervaringen besproken en gekaderd binnen een relationele zorgethiek. Op die manier wordt de verwevenheid van de zorgethiek met de dagdagelijkse zorgverlening duidelijker. We werken in groepjes met 6 deelnemers per sessie. Enkel professionals of studenten hoger onderwijs kunnen deelnemen aan deze sessies.


INLEEFSESSIES VOOR LEERLINGEN UIT HET SECUNDAIR ONDERWIJS
--------------------------------------------------
Daarnaast biedt deSpiegeling sessies aan voor leerlingen uit zorgopleidingen die behoren tot de derde graad van het secundair onderwijs. Dit aanbod omvat naast inleefsessies en ethische reflectie, tevens een les hef- en tiltechnieken en een getuigenis van een zorgvrager. Aan deze sessies kunnen maximaal 20 leerlingen deelnemen.


PRAKTISCH
--------
Locatie: deSpiegeling betrekt de 2de verdieping van een vleugel van het AZ Turnhout, Campus Sint-Elisabeth, waar zich op het gelijkvloers het bloeddonorcentrum bevindt. Opgelet: vanaf januari 2017 verhuizen wij naar een andere locatie (wordt later bekend gemaakt)

Contact: inhoudelijke vragen kan je richten tot ria.engelen@hivset.be, vragen m.b.t. inschrijvingen voor inleefsessies en m.b.t. administratie kan je richten naar despiegeling@hivset.beKostprijs

Leerlingen: 10 euro per leerling
Studenten: 60 euro per student
Professionals: 120 euro per persoon, let op: vanaf 4 personen geniet je van een korting en betaal je 80 euro/persoon

(prijzen zijn onderhevig aan jaarlijkse indexatie. Volgende prijsaanpassing: januari 2017)

Getuigschrift

Attest van deelname

Betaald educatief verlof

Niet van toepassing

Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

 
Wij zijn erkend in het kader van opleidingscheques, betaald educatief verlof en de KMO-portefeuille. Klik hier voor meer informatie.
 
Interesse in vorming of begeleiding op maat van uw organisatie? Klik hier.