Opleiding_1666


Naar een beter diversiteitsbeleid (Waregem, 04/04/2019)

Contactpersoon: team diversiteit waregem
Emailadres: vormingscentrum-waregem@hivset.be

Ontdek welke dynamieken je diversiteits- en inclusiebeleid kunnen versterken of verzwakken. Creëer met deze stapstenen een duurzame en waarderende context waar inclusie mogelijk is.


Wanneer? Donderdag 4 april 2019 van 9u30 tot 16u30
Waar? Vormingscentrum HIVSET, Westerlaan 73, Waregem


Maximum aantal deelnemers: 15Doelgroep

Verantwoordelijken, leidinggevenden en andere medewerkers die willen werken aan een beter diversiteitsbeleid in hun organisatie

Programma

Diversiteit is iets speciaals en tegelijkertijd heel normaal. In een organisatie weten we niet altijd goed hoe we hier op een constructieve en verrijkende manier mee kunnen omgaan. Tijdens deze dag reiken we een aantal sleutels aan. Ze helpen jou een andere kijk te hebben op de dynamieken binnen je organisatie. Deze dynamieken ontstaan van zodra je diversiteit hebt en inclusie wilt creëren: een omgeving waar mensen ongeacht hun origine, geaardheid, leeftijd, levensvisie of sekse, … kunnen functioneren. Dit vraagt een procesmatig aanpak. Stap per stap om zo van weerstand naar veiligheid te gaan. Van ogenschijnlijk verschil naar verbinding.

We nemen je deze dag mee en overlopen de eerste stapstenen die van cruciaal belang zijn om de vruchten te kunnen plukken van jouw inspanningen en acties rond inclusie en diversiteit. Tijdens deze dag willen we jullie inspireren waardoor je diversiteit en inclusie vanuit een ander perspectief kunt benaderen.

Kostprijs

80€ (inclusief broodjeslunch en cursusmateriaal

Getuigschrift

Attest van deelname

Betaald educatief verlof

Niet van toepassing

Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

 
Wij zijn erkend in het kader van opleidingscheques, betaald educatief verlof en de KMO-portefeuille. Klik hier voor meer informatie.
 
Interesse in vorming of begeleiding op maat van uw organisatie? Klik hier.