Referentiepersoon Wondzorg i.s.m. Wondzorg.be (GENK, oktober-november 2018)

Contactpersoon: Kristof Balliu
Emailadres: kristof@wondzorgcentrum.be

Deze opleiding is een initiatief i.s.m. Wondzorgcentrum.be

Wondzorg lijkt simpel op het eerste zicht maar is complexer dan je denkt. De laatste jaren is er meer aandacht voor een juiste aanpak van wondzorg. Deze basisopleiding referentieverpleegkundige wondzorg licht je alvast de belangrijkste basisprincipes toe om op een juiste, multidisciplinaire en transmurale manier aan wondzorg te doen. Na deze opleiding ben je in staat te fungeren als aanspreekpunt voor je collega verpleegkundigen en de patiënt. Je bent daardoor een van de belangrijke schakels in het multidisciplinaire team. De opleiding wordt inhoudelijk verzorgd door het team van wondzorgspecialisten en arts specialisten van het Wondzorgcentrum. Dit centrum is al 4 jaar actief als de referentie voor wondzorg en behandeling in de eerste lijn. Dit team zorgt er voor dat je de nodige theoretische kennis krijgt aangevuld met heel veel voorbeelden uit de dagdagelijkse praktijk. Bij het volgen van deze opleiding heb je ook de mogelijkheid om een multidisciplinair wondspreekuur mee te volgen te Genk op dinsdagen van 15u tot 19u.

HIVSET zorgt er voor dat alles volgens de regels verloopt om na deze opleiding in aanmerking te komen voor het getuigschrift referentieverpleegkundige wondzorg, erkend door het RIZIV. Tevens zorgt HIVSET er voor dat alles administratief vlot verloopt en je in aanmerking komt voor de KMO portefeuille en betaald educatief verlof.

Inschrijven kan via onderstaande knop tot 24 Oktober 2018.

Meer info
Via Balliu Kristof, tel. 0491088125 (inhoud en praktische verloop opleiding)
Via onze administratie, tel. 014471312, administratie-vc@hivset.be (inschrijving en betaling)

Data opleiding : start maandag 29/10/2018 , gedurende 5 maandagen van 8u30 tot 17u. Het einde van de opleiding is voorzien op maandag 26/11/2018.

Locatie: de opleiding gaat door in het Woonzorgcentrum Hof van Gan, Bochtlaan 62, 3600 Genk. er is voldoende parking voorzien in de buurt van het WZC.


Maximum aantal deelnemers: 20Programma

Zie programma in bijlage (klik hieronder op mer informatie downloaden)

Kostprijs

495 euro

Getuigschrift

Deelnemers ontvangen een getuigschrift dat ondermeer kan gebruikt worden voor de aanvraag van erkenning bij RIZIV.

Betalingsmogelijkheden

via overschrijving of factuur werkgever. Je kan betalen met opleidingscheques als je in loopbaanbegeleiding bent. Deze opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof. Je kan als zelfstandige of werknemer van een KMO betalen via de portefeuille en genieten tot 40% subsidie op de kostprijs.

Meer informatie

Meer informatie downloaden (Acrobat PDF)

Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

 
Wij zijn erkend in het kader van opleidingscheques, betaald educatief verlof en de KMO-portefeuille. Klik hier voor meer informatie.
 
Interesse in vorming of begeleiding op maat van uw organisatie? Klik hier.