Opleiding_1465


Vormingscentrum Hivset ontmoet ...Wouter Torfs (TURNHOUT,29/05/2018)

Contactpersoon: Rini Leppens
Emailadres: rini.leppens@hivset.be

Dinsdag 29/05/2018 van 12u30 tot 17u00
Locatie: Hivset Turnhout

We nodigen onze klanten, cursisten, partners en iedereen met een hart voor het Vormingscentrum graag uit voor een moment om te ontmoeten. Een kans om te netwerken bij een hapje en een drankje.

De keynote wordt gebracht door Wouter Torfs, zevenvoudig verkozen tot beste werkgever van het jaar.  Er wordt met name gefocust op het recept van een 'great place to work'.  Hoe kunnen bouwstenen als authenticiteit, kwetsbaarheid, fun en verbinding hiertoe bijdragen? Hieronder kan je een uitgebreidere beschrijving vinden.

We hopen jou en je collega's te mogen ontmoeten.

Het Vormingscentrum team
Doelgroep

klanten, cursisten, partners, iedereen met een hart voor het Vormingscentrum...

Programma

12.30 u. Ontvangst met koffie en thee
13.00 u. Start
- U ontmoet het Vormingscentrum Hivset
- Gastspreker Wouter Torfs: Werken met hart en ziel. Bouwstenen voor een Great Place to Work.
- Ontmoet elkaar op onze Netwerkborrel
17.00 u. Einde

------------------------------------------------------------------

Meer info over het verhaal van Wouter Torfs:

Onder de leiding van Wouter Torfs (1958) groeide de familiale winkelketen Schoenen Torfs van 26 naar 73 winkels en verdubbelde de omzet gedurende de voorbije vijf jaren. Maar Wouter Torfs is meer dan een zeer bekwaam CEO. Zijn ondernemings- en mensenvisie, resulteerde in een unieke bedrijfscultuur. Die leverde Schoenen Torfs al zeven keer de prijs op van Beste Werkgever, Beste Winkelketen van België, enz. Als spreker legt hij zijn ziel bloot en geeft een nieuwe visie op werken, met het geluk van zijn werkgevers als inzet. Wouter Torfs staat stil bij de fundamentele bouwstenen van een 'great place to work' zijn: authenticiteit, kwetsbaarheid, fun en verbinding. Hij focust ook op de rol van een 'nieuw' leiderschap. Of je nu werkt in een KMO of een groot bedrijf, in profit of in non-profit, als zelfstandige of als werknemer, je krijgt een bruikbaar recept dat elke organisatie naar succes kan leiden. Een inspirerend verhaal dat je 'goesting' geeft om aan de slag te gaan!

Kostprijs

15 euro

Getuigschrift

Deelnemers ontvangen een aanwezigheidsattest.

Betaald educatief verlof

Niet van toepasssing

Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

 
Wij zijn erkend in het kader van opleidingscheques, betaald educatief verlof en de KMO-portefeuille. Klik hier voor meer informatie.
 
Interesse in vorming of begeleiding op maat van uw organisatie? Klik hier.